Dialoog : Het dier als Donor.

Gezondheid
Geluk
Sociaal
26 november 2021
Een dialoog is geest verhelderend, leerzaam en gezellig. Ik raad het iedereen aan om mee te doen. ongeacht het onderwerp.

Donderdag 25 november was er in ons buurtcentrum een dialoog over dierlijke organen in mensen en/of menselijke organen kweken in dieren. Een moeilijk onderwerp waarbij je telkens jezelf moet afvragen wat vind ik er nou van.

De opbouw van de dialoog en de vragen die werden gestelt, waren verassend genoeg om telkens opnieuw te moeten nadenken en te beslissen, wat nou daadwerkelijk mijn mening is.

We kregen een filmpje te zien (link onderaan dit bericht) en we kregen emotie kaarten om ons gevoel aan te geven zonder een verhaal te onderbreken.

Ik verbaas me telkens weer over de verschillende meningen en idee├źn van de dialoog gasten. Bij deze dialoog zaten we helaas maar met 5 personen (Corona voorzichtigheid) en toch had ieder zijn eigen idee over dit moeilijke onderwerp.

Het samen brainstormen over een onderwerp zoals deze, kweekt wel een gezellige en respectabele sfeer.

Als u meer wil weten over dit onderwerp kunt u de volgende website bezoeken: https://www.nemokennislink.nl/themas/het-dier-als-donor/

Als u het filmpje wil zien (niet eng), kunt u deze youtube link aan klikken: https://youtu.be/g5P-T-qax3s

Wie

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Meer informatie