Wij zijn ... iedereen

Sociaal
Geluk
Cultuur
10 december 2022

Buurtcentrum Terwijde heeft in de afgelopen jaren steeds meer bezoekers mogen ontvangen. mensen gaan en mensen komen. In de afgelopen zes jaar zijn we enorm gegroeid naar een multi culturele groep.

Het leuke van ons Buurtcentrum is dat we elkaar respecteren. We doen niet aan religie maar accepteren dat iedereen een andere visie heeft over het onderwerp "geloof".

We doen niet aan politiek en accepteren dat we allemaal een ander idee hebben over onze regering of de wereld problematiek.

Waar we wel in geloven is respect voor elkaar. delen met elkaar, lol maken , samen gezelligheid zoeken in een gesprek of spel. Samen koken en samen eten.

Ons Buurtcentrum is trots om te kunnen benoemen dat onze vaste bezoekers komen vanuit de hele wereld. Utrecht, Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Brabant, Limburg, Iran, Irak, Libië, Armenië, Afganistan, Syrië, Marokko, Egypte, en vele andere landen, onze nieuwste bezoeker komt uit Pakistan.

Wij kunnen de wereld niet veranderen, maar we kunnen er wel aan werken om onze eigen leefomgeving vriendelijk en veilig te houden.

Prachtig om te zien hoe wij met elkaar een gezellige ochtend samen delen. Ik kan wel zeggen dat we vrienden geworden zijn. Ook als we elkaar buiten het Buurtcentrum tegenkomen begroeten we elkaar hartelijk.

Ja ik ben trots op Buurtcentrum Terwijde.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Operettelaan 629
Utrecht